top of page
  • tim9043

Bowers & Wilkins lanceert met trots zijn eerste draagbare bluetooth draadloze luidspreker

Bowers & Wilkins T7

Bowers & Wilkins lanceert met trots zijn eerste draagbare draadloze luidspreker voor zowel Android als Apple gebruikers, namelijk de T7. De T7 van Bowers & Wilkins combineert Bluetooth audiostreaming, een compacte behuizing en oplaadbaar gemak, met een fraaie geluidskwaliteit.

Met de T7 draait het volledig om geluidskwaliteit. De compacte luidspreker bevat de allereerste commerciële toepassing van de splinternieuwe Bowers & Wilkins Micro Matrix™ technologie. Gebaseerd op de Matrix structuur uit onze luidsprekers zorgt de Micro Matrix honingraatstructuur voor een aanzienlijke stijfheid van de behuizing en biedt een robuust platform voor de drive-units in de T7.

Door de toepassing van Bluetooth aptX techniek is het mogelijk om muziek in hoge kwaliteit te streamen. Mede dankzij deze techniek klinkt de T7 erg indrukwekkend voor een luidspreker met een compact formaat. Dankzij twee krachtige drive-units levert de T7 een werkelijk ongekende diepte en rijkheid. De twee tot het uiterste geoptimaliseerde 50mm driver units in de T7 zijn het resultaat van een lang evaluatieproces. Het gebruik van aptX Bluetooth zorgt er bovendien voor dat geen enkel detail verloren gaat in de draadloze verbinding, wanneer u audio direct streamt met Bluetooth via PC, tablet of smartphone.

Bowers & WIlkins T7

Hifi-kwaliteit, waar u ook gaat De T7 is de meest draagbare luidspreker die Bowers & Wilkins ooit heeft gemaakt. De herlaadbare batterij in de T7 geeft u de vrijheid om hem overal mee naartoe te nemen. Bij normaal gebruik (75% volume) gaat de accu maar liefst 18 uur mee. Ondanks de compacte afmetingen van de T7, is de luidspreker opvallend robuust, met een stevige stabiliteit die u mag verwachten van een hoogwaardige luidspreker. Het rubberen omhulsel werkt als een buffer met de ondergrond en biedt extra bescherming. Bovendien past het uitstekend bij het onderscheidende, elegante ontwerp van de T7.

De T7 is vanaf vandaag leverbaar voor een prijs van 349 euro. Mocht u nog vragen hebben aarzel dan niet om ons te contacteren

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page