top of page
  • tim9043

Bowers & Wilkins gaat bijna met elke What Hi-Fi award naar huis

bowers wilkins what hifi

Op 13 oktober 2014 organiseerde What Hi-Fi? de jaarlijkse awards in het Hilton Hotel op London’s Park Lane. De What Hi-Fi? awards resulteerde in een groot succes voor Bowers & Wilkins, onderstaand de winnaars:

Product van het jaar 2014 – Stereo luidspreker

De stereo luidspreker is waarschijnlijk een van de belangrijkste categorieën voor Bowers & Wilkins. De 685 S2 ontving een award voor de beste stereo luidspreker. What Hi-Fi? beschrijft de 685 S2 als ”een prachtig paar speakers, waarmee iedereen overtuigd kan worden.”

De beste vloerstaande luidspreker

De 683 S2 werd uitgeroepen als de beste vloerstaande luidspreker, een tweede winnaar voor Bowers & Wilkins. What Hi-Fi? beschrijft deze speaker als enorm getalenteerd. ”We zijn erg onder de indruk van de kracht, schaal en nauwkeurigheid. Zo veelzijdig.”

Beste luidspreker set

In de categorie ‘luidspreker set’ domineert Bowers & Wilkins opnieuw. Zowel de MT-50 (5x M-1 & ASW608) als de MT-60D (5x M-1 & PV1D) hebben een award gewonnen.

What Hi-Fi? beschrijft de MT-50 als volgt: ”Met uitstekende kwaliteit en een stijlvol uiterlijk is de MT-50 een flexibele en zeer indrukwekkende luidspreker set.” What Hi-Fi? beschrijft de MT-60D als volgt: ”De MT-60D voldoet aan al onze eisen: een echte allrounder, zeer vertrouwelijk in meer kanaal en stereo, mooi gebouwd en veelzijdig.”

De What Hi-Fi? awards staan enorm hoog aangeschreven in onze branche. Bowers & Wilkins is daarom ook zeer trots op het prachtig behaalde resultaat!

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page