top of page
  • tim9043

Bent u al klaar voor de nieuwe Sonos look ?

De Sonos-app wordt met een nieuwe update naar een mooier design gebracht. Het voelt beter aan en is uitgerust met enkele nieuwe verbluffende functies. Wist u dat u eigenlijk al geruime tijd deze beta versie kon opvagen op je phone? Neen? Lees dan hieronder hoe je ook kunt beta lid worden van de Sonos gebruikers club.


whatsnew_tab3_iphone_ROE_Dutch[1]

| Strak nieuw design

Klaar voor een nieuwe look. Ontworpen door en voor muziekliefhebbers (zegt Sonos zelf!), staat de albumhoes bij de nieuwe Sonos applicatie centraal en brengt je dichter bij je favoriete muziek en artiest.

| Gemakkelijker dan ooit?

Bladeren is gemakkelijker met een verbeterd muziekmenu. Bij hun nieuwe applicatie staat de albumhoes centraal en brengt je dichter bij je favoriete muziek en artiesten. Een tik is voldoende om je volledige muziekmenu weer te geven. Alles van je internetradiostations tot je muziekservices, je favorieten en je muziekbibliotheken.

| Ontdek muziek services

Nieuwe muziekdiensten om te ontdekken en toe te voegen.  Sonos maakt het eenvoudig om door een brede selectie te bladeren en nieuwe manieren te vinden om muziek te ondekken.

| Zoek over de hele wereld

Zoek in al je muziekservices tegelijk. Vind meer muziek van je favoriete artiesten, tracks en genres door eenvoudig te zoeken in verschillende muziekservices en ontdek onbekende remixes, afspeellijsten en platen waar je nog nooit van gehoord had.

EEN VOORPROEFJE NEMEN?

Als je een Android-apparaat gebruikt om je Sonos-systeem te bedienen, kun je meedoen aan het Sonos bètaprogramma en een voorproefje op de nieuwe Sonos Controller-apps nemen. Meld je aan op Sonos met je bestaande gebruikersnaam en doe mee aan het openbare bètaprogramma. Ben je er klaar voor? Klik hier voor het openbaar beta programma


Veel gestelde vragen

  1. Wanneer zijn de nieuwe Controller Apps beschikbaar?

Wij zijn van plan de nieuwe Controller Apps later dit voorjaar uit te brengen.

  1. Verschijnt er ook een nieuwe versie van de Desktop Controller Apps voor Mac en pc?

De Desktop Controller Apps voor Mac en pc worden later dit jaar bijgewerkt.

  1. Hoe kan je meedoen?

Meld je aan op sonos.com en selecteer Sonos Beta onder Mijn account. Doe mee aan het bètaprogramma van Sonos. Je ontvangt een e-mail met verdere instructies.

  1. Wat gebeurt er als de nieuwe Controller App later dit voorjaar live gaat?

Je blijft gewoon aangemeld voor het openbare bètaprogramma van Sonos. Dit betekent dat je nieuwe software releases vóór alle anderen ontvangt. Je helpt Sonos om software-updates van hoge kwaliteit te leveren.

  1. Kan jehet programma verlaten?

Ja, je kunt je op elk moment afmelden en terugkeren naar de huidige versie van de Sonos Controller op dezelfde manier als je je hebt aangemeld voor het openbare bètaprogramma.

  1. Welke Android-apparaten worden ondersteund?

Android-telefoons en -tablets met Android-versie 2.2 of hoger.

  1. Blijven alle controllers die je hebt gewoon werken?

Ja, alle Sonos Controller die je hebt, blijven gewoon werken.

  1. Waarom kan je niet meedoen met een iOS-apparaat?

Zij ondersteunen momenteel alleen bètaprogramma’s voor Android-apparaten.

Lees er meer over op bij de mensen van FWD Magazine

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page