top of page
  • tim9043

Bekijk hier de de CEDIA EMEA Awards 2015 aftermovie


Glamour, glitter en stijl.

Dit maal was de jaarlijkse CEDIA prijs uitreiking ééntje om u tegen te zeggen! Kosten noch moeite waren gespaard en het mag gezegd worden, dit was wel echt het grootste Europese CEDIA event tot nu toe. Er waren 400 professionals aanwezig en iedereen was in een top stemming en had hiervoor hun mooiste pak boven gehaald. De reden waarom iedereen zijn prachtig pak had aangetrokken? Dit event vond dan ook plaats in het exclusieve Natural History Museum in Londen. Niet echt iets om in een korte broek binnen te wandelen.

Om dit event te vieren heeft het CEDIA team een video geproduceerd (hier boven te zien) welk ons de mogelijkheid geeft om te kijken hoe het er aan toe gaat op zo’n exclusief event!

Dit jaar heeft CEDIA eveneens een fenomenale  £4,435 bij elkaar geraapt voor het goed doel, WaterAid. Een groot deel van de avond werd dan ook besteedt aan het verkopen van tombola lootjes met prijzen gesponsord door bedrijven die het CEDIA keurlabel droegen. Dan praat ik hier uiteraard over Aldous Systems, AWE, B&W Group, Habitech, Invision UK, Ivory Egg, Pulse Cinemas, Rako Controls, Sonos UK en WyreStorm. Dit zijn de bedrijven waar Smart Living op regelmatige basis mee samenwerkt en hierdoor zeg ik met heel veel trots, lieve bijdragers – ik buig voor jullie – bedankt voor jullie gulle giften!

CEDIA heef teveneens £5 per ticket geschonken aan dat zelfde goede doel. Fantastisch !

cedia jan martens

Dit jaar heeft CEDIA meer dan 120 deelname formulieren mogen ontvangen van meer dan 17 verschillende landen. De winnaars van dit prachtige event zijn terug te vinden in het CEDIA Awards 2015 jaarboek, terug te vinden op deze website. Uiteraard kan u daar ook het Belgische (en Limburgse!) bedrijf van Woelf in terug te vinden. Woelf BVBA ging namelijk aan de haal met één van de vele prijzen die daar werden uitgedeeld. Het Hasseltse bedrijf van Jan Martens specialiseert zich dan ook in thuisbioscopen, audio, video en airco!

Meer weten over Jan Martens en zijn Woelf? Bezoek dan hun website via deze link : www.woelf.be

Meer weten over het CEDIA keurlabel? Klik dan hier!

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page