top of page
  • tim9043

B&O heeft met de Beolab 14 volledige surround klaar

Bang & Olufsen lanceert met de BeoLab 14 een all-in-one speakerset die op elke flatscreen aangesloten kan worden. Het bedrijf beperkt zich dus niet enkel tot B&O-televisies, maar is ook compatibel met diverse andere merken.


Bang & Olufsen - Beolab 14

Zoals we intussen gewend zijn van Bang & Olufsen, valt ook de BeoLab 14 meteen op door zijn uiterlijk. Naast de aparte subwoofer vallen de satellietluidsprekers meteen op. Die zijn gemaakt van een aluminium ring die in een paar stappen met 170 ton druk in de juiste vorm geperst wordt. Het resultaat is een design dat tegelijk tijdloos en modern oogt.

Even opvallend als het uiterlijk is het feit dat de BeoLab voor eender welke televisie geschikt is. Heb je geen B&O-televisie, raadt het bedrijf aan om voor een 5.1-opstelling te gaan. Is dat wel het geval, kan je volgens de fabrikant gerust voor een 4.1-systeem kiezen. Let wel op: je kan de surround niet rechtstreeks op je televisie aansluiten. Je moet immers gebruikmaken van een surround processor met line-out uitgangen of een AV-receiver.

De vier satellietluidsprekers kunnen aan je muur of plafond gemonteerd worden of op een vloer- of tafelstand geplaatst worden. De subwoofer komt met een 8-inch bass driver, terwijl het totale systeem een output van 840 Watt biedt.

Interesse in een Bang & Olufsen Beolab 14 installatie die aan huis geinstalleerd en geprogrammeerd wordt? Contacteer ons dan !

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page