top of page
  • tim9043

Adriaan Thierry nieuwe Europa-baas Sonos

Adriaan Thierry is begonnen als managing director voor Sonos in Europa. “De rode draad in mijn carrière is ‘transitie’”, aldus de voormalig baas Online van Albert Heijn.

Begin deze week zette Thierry in Amerika een nieuwe stap in zijn carrière. Hij is nu op het hoofdkantoor van Sonos om het bedrijf en de cultuur te leren kennen en zich voor te bereiden op zijn directie over de Europese activiteiten.

“Wat die exact gaan inhouden, kan ik nog niet zeggen. De eerste honderd dagen ga ik vooral goed luisteren. Ik ga naar de kantoren in Engeland, Duitsland en Scandinavië en overal praten. In Engeland alleen al zit nu veertig man.” De landenbazen rapporteren direct aan de Nederlander.

“Sonos heeft, dat merk je hier overal, een enorme focus op klanttevredenheid en kwaliteit. Het bedrijf komt uit een fase van extreme en succesvolle groei.” Thierry werkte eerder voor Ahold, LG, Red Bull en Unilever op marketingfuncties.

Sonos maakt connected speakers, te bedienen via een mobiele app. De gebruiker vertelt via de app welke speaker in welke kamer welke muziek moet afspelen. Sonos’ systeem is nauw geïntegreerd met internationale muziekdiensten als Apple Music, Google Music, QQ Music, Spotify, 22Tracks, Tribal en nog een dozijn andere diensten.

Origineel artikel klik hier

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page