top of page
  • tim9043

JUNG Smart Panel 8: Aantrekkelijk en slim

Het Smart Panel 8 met aanraakscherm van JUNG KNX is dé oplossing voor de visualisatie van het KNX systeem. Er is geen server voor nodig. Het Smart Panel 8 maakt het regelen van gebouwfuncties mogelijk en kan in bestaande behuizingen worden ingebouwd (bv. schakelkasten volgens EN 60670-1 of JUNG-inbouwbehuizing EBG 24).

Het nieuwe Smart Panel 8 kan liggend of staand worden gemonteerd in bestaande inbouwbehuizing. Ideaal dus voor de modernisering van oudere installaties.


JUNG Smart Panel 8

Snel aan de slag met Smart Vision

De appinterface van het Smart Panel 8 heet JUNG Smart Vision. De specialist configureert die met behulp van Windows-software. Een van de grootste troeven van de app is de eenvoud ervan – met dank aan de WYSIWYG-editor (‘What you see is what you get’). Verlichting, zonnewering, temperatuur, muziek, alarmen en nog veel meer: het systeem kan samen met de klant worden ingesteld. Zo ziet die al bij de configuratie van Smart Vision wat hij allemaal met het Smart Panel 8 kan bedienen. Na de configuratie volgt de programmering met behulp van de ETS (Engineering Tool Software) en de DCA (Device Configuration App). Het KNX Smart Panel 8 is een uitzonderlijk eenvoudig te installeren oplossing voor de visualisatie in smart homes en kan ook worden bediend met de Smart Vision-app. De app voor Android en voor iOS is te downloaden in de App Store.

Eenvoudige bediening van talloze functies

Ongeacht of u de Smart Vision-interface gebruikt via de app op uw smartphone of rechtstreeks via het toestel, de bediening voelt erg intuïtief aan. Het kameroverzicht van de woonkamer, de slaapkamer enz. vindt u in het hoofdmenu. Liggend toont het startscherm maximaal zes kamers in het raster. Door verticaal te scrollen ziet u andere kamers of tegels met functies. Als u een kamer kiest, kunt u vervolgens de elementen of functies selecteren, zoals de plafondverlichting inschakelen. In één element kunt u timers, de astrofunctie, sequenties, logische verbindingen en nog veel meer aanmaken of activeren. Tot wel driehonderd elementen en kamers zijn mogelijk. Het Smart Panel 8 van JUNG KNX is ideaal voor woningen, kleine bedrijfspanden en presentatieruimtes.

Het aanraakscherm van KNX Smart Panel 8 in een oogopslag

  1. Totale afmetingen: 225 x 145 millimeter

  2. Schermgrootte: 8 inch (203 millimeter)

  3. Resolutie: 1280 x 800 pixels

  4. Wandmontage of diepte: 16 millimeter

  5. Nabijheidssensor

  6. Grafische gebruikersinterface voor visualisatie en bediening van KNX apparaten

  7. Geïntegreerde buskoppelingseenheid

  8. Gebruikersbeheer

  9. Door max. tien gebruikers te bedienen met de JUNG Smart Vision-app op smartphone of tablet

Voor meer informatie, zie www.jung.de/sp8.

14 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page