top of page

De unieke HomeKit compatibele deurbel met lokale AI

Aqara introduceert hun allereerste geavanceerde videodeurbel: de Smart Video Doorbell G4. Deze slimme deurbel blinkt uit in functionaliteit en intelligentie dankzij de diverse voedingsopties, ingebouwde AI voor lokale gezichtsherkenning, privacybescherming, gratis opslagmogelijkheden zonder abonnementskosten en naadloze integratie met populaire smart home platforms.

De innovatieve Aqara Smart Video Doorbell G4 onderscheidt zich van andere videodeurbellen door zowel op batterijen als bedraad te functioneren en compatibel te zijn met Apple's HomeKit Secure Video, Google en Alexa smart displays. Deze videodeurbel biedt een uitzonderlijk breed gezichtsveld van 162° en 1080P HD-videokwaliteit met een kristalheldere glazen lens.


Een van de belangrijkste voordelen van de Doorbell G4 is de geïntegreerde lokale gezichtsherkenning, waarmee snel kan worden bepaald wie er voor de deur staat. Het geavanceerde gezichtsherkenningssysteem werkt zelfs als de G4 niet is verbonden met het internet.


Wat betreft opslagmogelijkheden zijn gebruikers niet verplicht om een abonnement af te sluiten. Aqara biedt namelijk 7 dagen gratis cloudopslag aan. Daarnaast beschikt de Indoor Chime over een MicroSD-kaartslot (tot 512GB).


Wat is Homekit?


Apple HomeKit is een slim thuisplatform waarmee gebruikers eenvoudig hun compatibele apparaten kunnen bedienen via de Home-app op iOS-apparaten. Het biedt spraakbesturing via Siri en stelt automatiseringen in voor naadloze smart home-integratie.


Bekabelen of batterij?


De Doorbell G4 kan op drie manieren worden gevoed: via batterij, bedraad of een combinatie van beide.


In het laatste geval fungeert de batterij als back-up wanneer de deurbel (tijdelijk) geen stroomvoorziening heeft. De Doorbell G4 biedt gebruikers de mogelijkheid om maskeringsgebieden in te stellen ter bescherming van de privacy van buren. Extra functies zijn onder andere stemverandering, een niet storen-modus, gepersonaliseerde beltonen en diverse statusalarmen.


De Aqara Smart Video Doorbell G4 kan stand-alone worden gebruikt met de Aqara-app. Door de deurbel te koppelen aan een Aqara Zigbee-hub of een ander compatibel platform, is het mogelijk om automatiseringen te creëren met diverse slimme apparaten. Momenteel is de Aqara Smart Video Doorbell G4 compatibel met Aqara Home, HomeKit, Google Home, Alexa en IFTTT. Later in 2023 zal de Doorbell G4 Matter-ondersteuning bieden via een OTA-update.


In het kort is de Aqara Smart Video Doorbell G4 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde, betrouwbare en veelzijdige videodeurbel. Met zijn eenvoudige installatie, compatibiliteit met toonaangevende smart home-platforms en een breed scala aan functies, biedt deze slimme deurbel gebruikers een ongeëvenaarde gebruikservaring en gemoedsrust.


Zorg ervoor dat je de Aqara Smart Video Doorbell G4 in de gaten houdt en profiteer van de vele voordelen die deze slimme deurbel te bieden heeft. Van lokale AI-gezichtsherkenning tot gratis opslagmogelijkheden zonder abonnement en naadloze integratie met populaire smart home-platforms, de Aqara Smart Video Doorbell G4 is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een toekomstbestendige en geavanceerde videodeurbel.

151 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page