top of page
  • tim9043

Gerucht : Sonos brengt dit jaar een draadloze hoofdtelefoon uit

  OPGELET OUD BERICHT! 

Sonos is bezig met een paar high-end draadloze on ear hoofdtelefoons (volgens een nieuw gerucht – van één van onze bronnen). Dit zou de eerste keer zijn dat de multiroom fabrikant zich waagt in de moeilijke wereld van draadloze hoofdtelefoons.

De details van de high-end hoofdtelefoon zijn op dit moment nog niet echt bekend, maar volgens een rapport van Bloomberg heeft de hoofdtelefoon waarschijnlijk verschillende virtual assistents ingebouwd die op dezelfde manier zouden werken als de Sonos Beam- en Sonos One-luidsprekers van de audiofabrikant.

sonos headphones

Zijn dit de toekomstige Sonos Headphones? Wie weet – Ben Mahon bedacht alvast deze prachtige conceptart


Het valt dan ook op hoe Sonos gaat concurreren met Sony, Apple, Bose en Sennheiser. Merken die al meer ervaring hebben in deze wereld.

De prijs setting van deze hoofdtelefoon gaat rond de 300 Amerikaanse dollars zitten. Wat een correcte en eerlijke prijs zou zijn in een drukbezette markt zoals de wireless headphones; Als déze prijssetting zou kloppen dan zitten ze in rechtstreekse concurrentie met de Sony high end hoofdtelefoons, de Bose Quietcomfort 35 en de Sennheiser Momentum. Drie hoofdtelefoons die al enkele jaren de high-end draadloze hoofdtelefoon markt domineren.

Een ander probleem voor Sonos zou kunnen zijn, is dat Apple zich ook aan het moeien is in deze markt. De Apple Airpods 2 zijn aangekondigd en worden door de tech liefhebbers als de “next big thing” omschreven.

Wat wij gaan doen? Nog even rustig de kat uit de boom kijken én hopelijk iets later dit jaar kunnen aankondigen dat de hoofdtelefoons kunnen besteld worden bij ons.

Vragen? Stel ze gerust via de comments hier beneden!

Dit artikel is meer dan 3 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page