top of page
  • tim9043

Updates beschikbaar voor de Bowers & Wilkins Zeppelin


bowers & wilkins zeppelin

Vanaf heden is er een belangrijke firmware update beschikbaar voor de volgende draadloze muzieksystemen:

  1. Zeppelin Air 30 pins

  2. Zeppelin Air Lightning

  3. A7 Wireless Music System

De update is verwerkt in de nieuwe versie van de Bowers & Wilkins Control App, zowel voor de PC, Mac als via de App is deze nieuwe versie beschikbaar (iOS versie 1.7.0 and desktop versie 1.1.1). Op alle iOS en OSX apparaten wordt deze update aangeboden in de app store.

In deze firmware zitten enkele verbeteringen in de stabiliteit en draadloze streaming functies.

Verder maakt het de hierboven vermelde New Media luidsprekers:

  1. Compatibel met de 2015 EU verbruiksnormen. In slaap modus wordt het verbruik gereduceerd tot 6 Watt en de functie auto stand-by wordt ingeschakeld na 20 minuten zonder activiteit.

  2. Bestand tegen het verspringen naar WiFi bandbreedtes die de streaming prestaties niet ten volle benutten (EN300328 v1.8.1).

  3. De Zeppelin Air Lightning en de A7 zullen automatisch via het netwerk worden geüpdate via de Bowers & Wilkins App. De Zeppelin Air met 30pins aansluiting wordt via de USB aansluiting op de achterkant van het toestel geüpdate. Om deze reden kan de update enkel via een PC of Mac worden uitgevoerd.

De A5 en Z2 zijn al voorzien van bovenstaande firmware updates, deze hoeven niet te worden voorzien van laatste software.

De Bowers & Wilkins control app heeft ook enkele kleine veranderingen ondergaan:

  1. Als je problemen hebt met de set-up procedure in de App word je rechtstreeks naar een contactformulier geleid. Hierdoor krijgt de Bowers & Wilkins support desk direct een melding met de contactgegevens van de eindconsument.

  2. Verder kan je in de App de sterkte van de verbinding tussen je draadloze muzieksysteem en je WiFi netwerk raadplegen.

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page