top of page
  • tim9043

Sonos kiest voor Apple als verdeelpunt!

Het is zo ver: de volgende stap in de Sonos-Apple-samenwerking. Vanaf vandaag is Sonos namelijk verkrijgbaar op Apple.com. Het is daarmee het enige multi-room-muzieksysteem dat deze samenwerking met Apple aangaat. Dankzij samenwerking van Sonos en Apple is het voor muziekliefhebbers nu eenvoudiger dan ooit om Sonos en Apple Music te combineren. Dit betekent dat ze ook toegang hebben tot de vele speciale afspeellijsten en persoonlijke aanbevelingen in de streamingdienst. Sonos biedt de PLAY:1 en de PLAY:5 – de twee populairste speakers aan.

“Deze samenwerking met Apple is het perfecte voorbeeld van hoe we met de bestaande ecosystemen van onze partners het thuis beluisteren van muziek makkelijker dan ooit maken”, zegt Patrick Spence (President Sonos). “Apple Music op Sonos is een waanzinnige ervaring in huis, – en we zijn blij dit nu via de Apple-winkels aan te kunnen bieden aan alle Apple-gebruikers.”

Om Sonos en Apple Music zelf te ervaren zijn er in meer dan 140 Apple Stores wereldwijd demostations geplaatst. Hier vinden bezoekers een PLAY:1 of de PLAY:1 en PLAY:5 gegroepeerd. Dankzij de Sonos-app op een iPad Pro is hier het Sonos-systeem direct uit te proberen. Vanaf 5 oktober is Sonos in vrijwel alle 468 Apple-winkels wereldwijd beschikbaar. Om deze te vieren, krijgen klanten die tussen 4 oktober en 31 december 2016 Sonos-speakers aanschaffen drie maanden gratis Apple Music. Apple Music is al sinds eind 2015 beschikbaar voor alle Sonos-gebruikers.

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page