top of page
  • tim9043

Software update zorgt ervoor dat de Sonos Playbar een echt 5.1 surround systeem wordt.

Een zopas aangekondigde software update zal ervoor zorgen dat je twee Sonos Connect AMP toestellen als achter speakers gaat kunnen gebruiken en hierdoor je de Sonos Playbar Soundbar kunt omvormen naar een echt 5.1 surround systeem.


Sonos heeft op stand 841 op de CEDIA EXPO 2013 nieuwe software aangekondigd waardoor het mogelijk wordt de Sonos Playbar laten te integreren met achterluidsprekers, zodanig dat het een volwaardig 5.1 systeem wordt.

De Sonos Playbar is momenteel (als hij gecombineerd wordt met twee Play:3 spelers) een “soort” van 5.1 systeem – maar zegt de PR verantwoordelijke “Eric Nielsen” er was teveel vraag van dealers om bijvoorbeeld met inbouwluidsprekers of externe luidsprekers te werken. De Sonos software update, die beschikbaar zal zijn in oktober, zorgt ervoor dat je twee Sonos Connect AMP toestellen kunt gebruiken als versterker voor twee separate achterluidsprekers.

De Sonos software update zal heel eenvoudig kunnen uitgevoerd worden door middel van op een knop te duwen en zal slecht twee minuten duren, daarna zal de desbetreffende installateur (Smart Living dus) de twee Sonos toestellen koppelen aan de Playbar.

“Dit is ons tiende jaar op de CEDIA expo en sinds we gelanceerd zijn hebben we ongeveer 2 miljoen kamers geïnstalleerd” – “Sonos en systeem integrators delen dezelfde passie om huizen te kunnen vullen met muziek” – “deze update creëert nog maar eens weer nieuwe functionaliteit en nieuwe opportuniteiten voor systeem integrators” zegt Nielsen. Sonos heeft beloofd de dealers zo goed mogelijk te informeren op de gebruikelijke manier.

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen
bottom of page