top of page
  • tim9043

Presenteert Sonos binnenkort de Sonos Play:1 ?

Op het werelde web zijn er meer en meer geruchten te bespeuren dat Sonos bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe product. Engadget heeft de handen kunnen leggen op documenten die dienen voor de aanvraag van een nieuw draadloos product door de Sonos company. Het zou hier gaan om een Sonos Play:1.

Uit een brief van Sonos aan de FCC (de autoriteit die onder andere zich bezig houdt met de verdeling van radiofrequenties) is niet echt duidelijk gemaakt welke functies of mogelijkheden de Play:1 zou hebben. Het gaat hier dan ook puur over een aanvraag voor draadloze toepassingen voor “een apparaat” .

Sonos vraagt dan ook aan de FCC om absolute geheimhouding tot 31-12-2013 , maar op twitter gonst het van de geruchten dat Sonos in oktober zijn lancering gepland heeft staan. De Playbar was het laatste product dat Sonos op de markt bracht.

De naamstelling is heel normaal lijkt me dan, na de “grote” Play:5 en de iets kleinere Play:3 , is het heel logisch dat deze naam er komt. Zo is er te lezen op mijn twitter feed dat het zou gaan om een cilindervormige luidspreker, die alleen of in een stereo setup (of misschien als achter speaker voor de playbar?) kan gebruikt worden.

Volgens hifi.nl zou een Amerikaanse advies verkoopprijs van 199.99 dollar opgelegd zijn. Sonos zou dit product willen promoten in de kerstperiode, waarbij je het apparaat (met gratis Bridge!) voor slechts 169.99 dollar zou kunnen kopen. Sonos zet hiermee een rechtstreekse aanval in op de Pill van Beats en de Bose Mini Soundlink. Maar – het blijven geruchten –

Of alles wat ik hier verteld klopt of niet, zullen we moeten afwachten, maar geef toe, het klinkt aannemelijk. Ik hou de nodige bronnen in het oog en informeer jullie zo spoedig mogelijk !

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page