top of page
  • tim9043

Ons Facebook draadloos hotspot systeem helpt je buzz te creëren voor je bedrijf!

U heeft toch ook een Facebook pagina die je wil promoten?

Terwijl u gratis draadloos internet geeft, kan u uw eigen Facebook pagina promoten, nieuwe “Vind ik leuks” ontvangen en sociale aanbevelingen krijgen dankzij je klanten. Dit zorgt dat uw visibiliteit vergroot, u nieuwe klanten aanspreekt en u de verkopen een boost geeft. – zo had u er nog niet over nagedacht!

Wifi In je zaak

Hoe werkt het ?

Nadat uw klanten verbonden zijn met het wifi netwerk, worden ze doorgestuurd naar een voor u ontworpen landingspagina, waarop uw logo en bedrijfsnaam komt. Gebaseerd op de installatie die u wenst, moet uw klant eerst uw facebook pagina “liken”. Er is ook een mogelijkheid dat er een bericht op hun Facebook wall wordt gepost in het genre van

“Super! Ik heb gratis internet in de YHES concept store!”

Voordelen van Facebook likes

  1. Meer geëngageerde gebruikers. Nieuwe “Vind ik leuks” betekenen meer geëngageerde gebruikers. Volgens Facebook zijn gebruikers die op de “Vind ik Leuk” knop duwen meer geëngageerd dan gebruikers die enkel “surfen” op Facebook.

  2. Een vorm van klantenbinding. Nieuwe “Vind ik leuks” helpen u een lange termijn relatie op te bouwen met uw klanten.

  3. Uw reclame verschijnt als “content”. Elke maal als u een bericht op je Facebook pagina plaatst, heeft dit het potentieel te verschijnen op de tijdslijn van elke fan van je pagina. Hoe meer interactie er is met deze pagina, hoe meer klanten u kan bereiken. U kan ook op eenvoudige wijze een bericht op je fans hun “wall” plaatsen voor meer interactie te genereren.

  4. .…. lees meer op onze product pagina 

Kom meer te weten over dit unieke systeem, lees daarom alle voordelen op onze Facebook Hotspot Pagina!

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

4 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page