top of page
  • tim9043

Netflix nu beschikbaar in België

Netflix biedt een nieuwe manier om tv te kijken en verleent exclusieve toegang tot titels die nog niet eerder werden uitgezonden in België

netflix belgie

BRUSSEL, 19 sept. 2014 — Netflix, ’s werelds grootste netwerk voor internettelevisie, is nu ook beschikbaar in België. Vanaf vandaag hebben mensen in België rechtstreeks toegang tot diverse series en films die door Netflix worden gestreamd, vanaf EUR 7,99 per maand. Netflix biedt een nieuwe manier om tv te kijken: leden kunnen series en films bekijken wanneer, hoe en waar ze willen via naadloze, directe toegang op tv’s, tablets, smartphones, gameconsoles en computers.

Hollywoodfilms, populaire tv-series, documentaires, onafhankelijke films, stand-up comedy, diverse titels voor kinderen en lokale titels kunnen nu direct op Netflix worden bekeken in België. “We zijn erg trots dat we een nieuwe manier van TV kijken naar België kunnen brengen,” aldus Reed Hastings, medeoprichter en CEO van Netflix. “Mensen in België kunnen nu direct een uitgebreide collectie series en films bekijken, waar en wanneer ze willen.”

Netflix-leden kunnen zeer uiteenlopende titels bekijken, waaronder volledige seizoenen van Netflix original-series, zoals de veelgeprezen en populaire gevangenisdramedie Orange is The New Black, de gelauwerde mystery-serie Hemlock Grove, de animatiekomedie Bojack Horseman en de kinderserie Turbo F.A.S.T. Ook beschikbaar in België zijn Fargo; de met een Emmy bekroonde serie die is gebaseerd op de gelijknamige Oscar-winnende film, From Dusk Till Dawn; een reeks die voortborduurt op de karakters en het verhaal van de cultklassieker met dezelfde naam en Penny Dreadful; de populaire psychologische thriller.

Het aantal Netflix original-series blijft ook toenemen, met binnenkort de premières van onder andere het epische Marco Polo, het science-fictiondrama Sense8 en Marvel’s Daredevil, de duistere en actievolle superheldenserie. Enkele van de duizenden uren entertainment die beschikbaar zijn op Netflix in Belgie worden ingevuld door eerdere volledige seizoenen van Amerikaanse series zoals Breaking Bad, Dexter, Pretty Little Liars, Sons of Anarchy en Suits. Complete seizoenen van internationale series op Netflix zijn onder meer Orphan Black en de Britse series Sherlock en Broadchurch.

Hollywoodfilms en internationale speelfilms die nu beschikbaar zijn op Netflix, zijn onder meer Colombiana, The Social Network en The Hurt Locker. Netflix original-documentaires omvatten onder andere Battered Bastards of Baseball en Mission Blue. Babies is een van de vele andere documentaires die je kunt bekijken.

Netflix biedt ook een selectie Belgische titels als Dubbelleven en Tournée Générale, en, voor de jongere kijkers, De Elfenheuvel en klassieke tekenfilms De Smurfen en De Avonturen van Kuifje. Kinderen en gezinnen kunnen daarnaast tv-series bekijken als Ben10, Pokemon Black & White en Clifford de grote rode hond en speelfilms zoals Alpha and Omega en Cloudy With a Chance of Meatballs.

Netflix biedt een superieure entertainmentervaring, waarbij veel titels beschikbaar zijn in HD met Dolby Digital Plus 5.1 surround sound en sommige zelfs al in Ultra HD 4K. Met geavanceerde aanbevelingstechnologieën en verbinding met Facebook kunnen leden titels ontdekken die zijn afgestemd op hun smaak. Iedereen kan Netflix een maand lang gratis uitproberen door zich te registreren op www.netflix.be.

Netflix is beschikbaar op vrijwel elk apparaat met een internetverbinding, inclusief computers, tablets, smartphones, Smart TV’s en gameconsoles. Netflix levert automatisch de best mogelijke kwaliteit op basis van de beschikbare bandbreedte.

Enkele apparaten die Netflix ondersteunen in België: Blu-ray spelers : LG, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba Computers : Mac, Windows-pc, Chrome OS Gameconsoles : PlayStation (PS3, PS4) Wii, Wii U, Xbox 360, Xbox One Thuisbioscoopsystemen : LG, Panasonic, Samsung, Sony, Smart TV’s LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony,  Toshiba Mediaspelers met internetverbinding : Apple TV, Google Chromecast Telefoons en tablets : iOS, Android en Windows

Over Netflix Netflix is wereldwijd het grootste netwerk voor internettelevisie met meer dan 50 miljoen leden in meer dan 40 landen die gezamenlijk meer dan een miljard uur aan series en films per maand kijken, inclusief Original-series. Voor een vaste lage prijs per maand kunnen Netflix-leden zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen films en series afspelen, pauzeren en verder kijken, zonder commercials of

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page