top of page
  • tim9043

Netflix is beschikbaar in Nederland (en uiteraard niet in België)

De misschien niet zo bekende Netflix videostreaming dienst is sinds vandaag ook beschikbaar in Nederland. Na bijna geruisloze voorbereiden is het dan zover.

Netflix is een online film en serie dienst die abonnement aanbiedt voor online streaming van de betere series en films, rechtstreeks op je televisietoestel of flatscreen. In plaats van een film of serie gaan te huren in de videotheek, kan je nu binnen enkele seconden al je favoriete media opvragen op je televisietoestel. Je betaalt een vast bedrag per maand, voor ongelimiteerd aantal filmen of series te kijken per maand. Je moet er wel een speciale decoder voor aanschaffen.

Netflix Lifestyle

Op dit moment bezit Netflix een filmaanbod van meer dan 100.000 titels waaronder series, documentaires, anime en filmen. De producties die beschikbaar voor streaming zijn ongeveer 12% van hun aanbod, maar dit aanbod groeit dagelijks. Netflix heeft op dit moment meer dan 37 miljoen leden wereldwijd en is dus vanaf gisteren beschikbaar in Nederland. Vanaf vandaag hebben de nieuwe leden in ons buurland Nederland ook onmiddellijk toegang tot series en filmen die ze kunnen streamen. Een abonnement kost 7.99euro per maand. Een peulschil dus. Je kan vanaf nu dus overal waar je internet toegang hebt streamen, zo kan dit op de hd tv, tablet, mobiele apparaten, gameconsoles en computers. Met het abonnement van 7.99eur kan je op twee apparaten tegelijk kijken, voor 11.99eur kan dat op 4 apparaten tegelijkertijd.

Wanneer deze dienst beschikbaar gaat zijn in België ? Daar heeft Netflix op dit moment zelf geen antwoord over, ze stuiten op de gebruikelijke problemen met de enkele internetproviders die ons land rijk zijn op dit moment. We wachten geduldig af. Uiteraard is het wel mogelijk via een omweg een Nederlands netflix account te bemachtigen, in één van mijn volgende blog posts, ga ik daar alvast dieper op in!

Meer informatie nodig? Contacteer me ! [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page