top of page
  • tim9043

Met een surround versterker van NAD en speakers van Bowers & Wilkins creëerden we de perfecte t

Deze diashow vereist JavaScript.

Aansluiten van een Samsung smart tv op een NAD versterker met Bowers & Wilkins luidsprekers

In deze woning te Lummen creëerden we op bestaande bekabeling die reeds voorzien was bij de bouw van deze woning, de perfecte thuisbioscoop. We gebruikten een NAD versterker, een set Bowers & Wilkins M1 luidsprekers met bijhorende actieve subwoofer en een Samsung 40″ smart tv flatscreen.

thuisbioscoop

Op vraag van deze klanten monteerden we al de audio video apparaten in de kast onderaan dit televisie toestel. Aan de linkerkant plaatsten we de surround versterker, de bluray speler en een Telenet digicorder. Dankzij de ingebouwde infrarood ontvanger van het flatscreen toestel (handige functie van Samsung!) kan de klant nu alles bedienen met één afstandsbediening. De HDMI CEC functie werkt vlekkeloos op de NAD versterker en schakelt de versterker samen met de televisie aan of uit. Als men op het volume duwt van de afstandsbediening bediend men eveneens het volume van de versterker. Lekker handig dus. Hierdoor moet je niet meer met verschillende afstandsbediening jongleren om het volume harder of stiller te zetten.

mediaspeler

Dankzij de ingebouwde mediaspeler in het televisie toestel is het mogelijk diverse media op te vragen op het scherm. Zo heeft de klant een rijkgevulde media collectie en kan hij vlekkeloos zijn filmen en muziek streamen naar deze smart tv.

multiroom audio

Een Smart Living installatie is enkel compleet als er ook gebruik gemaakt geweest is van een multiroom oplossing. In de keuken installeerden we een Sonos Play:1 toestel, in de zitruimte een Sonos Connect:AMP op Bowers & Wilkins M1 luidsprekers en op de hoofd versterker in de hoofdkamer (de thuisbioscoop dus) installeerden we een Sonos Connect. Nu kan de klant vlekkeloos ook Spotify rondsturen in de gehele woning. Mevrouw kan naar Studio Brussel in de keuken en de kids kunnen in de woonkamer naar Studio 100 luisteren. Zo heeft ieder toegang tot zijn eigen favoriete muziek bibliotheek. Geen ruzie wie wat wilt luisteren, maar iedereen kan zijn favoriete tracks opzetten in elke ruimte naar keuze. Dat is toch weer toegegeven, echt wel Smart Living?

Kernwoorden : nad versterker, surround installeren in woonkamer, muziek overal, kleine compacte luidsprekers, bowers & wilkins m1 speakers, speakers ophangen, kabels op maat maken, flatscreen aansluiten op versterker, surround oplossing, cinema geluid

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page