top of page
  • tim9043

Loewe presenteert op IFA 2013 een 24-karaats gouden televisie

De gekende Duitse fabrikant Loewe presenteerde op IFA 2013 te Berlijn hun nieuwste visie op de home entertainment. Desondanks de moeilijkheden en het gehele HiSense debacle breiden ze hun gamma uit. Zo komt er een nieuwe variant aan van de bekende Loewe Art uit hun Loewe Smart TV lijn uiteraard met bijhorende Loewe Assist Media. Andere hoogtepunten zijn vast en zeker ook de nieuwe Loewe Connect ID SmartTV en de nieuwe Loewe Blu-Ray Speler BluTechVision 3D

Zoals reeds geschreven zal de Loewe Art product groep volledig vernieuwd worden. De vier nieuwe toestellen met full-hd en Edge – LED – backlight beslaan een mooi beeldspectrum van middelgroot, met 32 inch, via 40 en 50 inch, tot groot, met 60 inch. De flatscreen beschikken over stevige luidsprekers die een mooi stereo spectrum kunnen weergeven. Dit stereo concept product probleemloos 80 watt totaal muziek vermogen. Uiteraard is elke Loewe Art televisie ook een SmartTV dankzij de Loewe MediaNet voorziening.

De Loewe Connect ID lijn heeft ook een aantal nieuwe onderdelen gekregen. Naast de nieuwe kleurvarianten framboos en havanna zijn er enkele toch wel enkele verbeteringen in het menu van het televisie toestel. Op het startscherm van de vernieuwe Loewe Connect ID televisie kunnen alle aangepaste favorieten handig worden opgeslagen. De vernieuwde Loewe Connect ID lijn zijn verkrijgbaar in een model met enkele of dubbele tuner met geintegreerde hardeschijf (de gekegende Loewe DR+ functie) en in verschillende maten, 40 inch, 46 inch en 55 inch.

Loewe IFA 2013

Loewe komt met twee gelimiteerde edities, die in goud en hout afgewerkt zijn in de Loewe Reference ID reeks. De Reference ID Gouden Editie heeft een in 24-karaats goud afgewerkte omlijsting, terwijl de Loewe Reference ID Hout zich kenmerkt door een achterwand en omlijsting in noten fineer. Beide toestel worden geleverd met een monochrome led-achtergrondverlichting.

Via de Loewe Assist Media functie is de diversiteit aan media (die je waarschijnlijk al reeds hebt!) altijd binnen handbereik op je toestel. Je hoeft alleen nog maar de keuze te maken tussen muziek luisteren, tv of video kijken of misschien wel door je foto verzameling tebladeren. Het meer dan bekende Duitse merk heeft bekend gemaakt op IFA te Berlijn dat de Loewe Assist Media nu beschikbaar is op alle Loewe SmartTV’s.

Loewe Reference ID55 Gold

Loewe heeft ook voor een aantal nieuwe bevestigingsmogelijkheden gezorgd. Met het Loewe Meubel Rack 110.30 en het Loewe Meubel Rack 165.30 TS kan elk flatscreen met tafelvoet zonder al te veel moeite naar links, midden of rechts worden verplaatst. Daarnaast bieden beide meubel varianten plaats voor de bijhorende randapparatuur. Alle nodige apparatuur verdwijnt hierdoor mooi uit het zicht achter een klep. Is het toestel ook uitgerust met een infrarood module, dan is het ook mogelijk de apparatuur te bedienen zonder de kast te moeten openen.

Hun befaamde Loewe BluTechVision 3D toestel is nu ook geïntegreerd met Music ID en Video ID en biedt toegang tot YouTube. Deze toestellen zijn nu ook in het wit te krijgen en zijn klaar voor Ultra HD (4K)

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page