top of page
  • tim9043

JUNG stopcontacten met USB-ladersDit artikel is meer dan 1 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.


Dankzij de nieuwe JUNG stopcontacten met geïntegreerde USB-poorten wordt het laden van smartphones of tablets nu nog eenvoudiger. Deze nieuwe, ruimtebesparende wandcontactdozen kunnen uitgevoerd worden met ofwel één USB-poort, type A of C, ofwel met beide types USB-poorten. Deze nieuwe combi-wandcontactdozen zijn uitgerust met intelligente laadelektronica, die zelf de laadprioriteiten bepaalt. Zo zal een bijna lege batterij voorrang krijgen op een bijna volle.

De variant met JUNG Quick Charge heeft een enkele USB-A- of USB-C-aansluiting en levert een elektrisch vermogen van 18 watt. Afhankelijk van het aangesloten mobiele apparaat verhoogt de JUNG Quick Charge het spanningsniveau tot 9 V.

Deze nieuwe JUNG stopcontacten met USB-poorten zijn dus de ideale ruimtebesparende oplossing voor in de woning en op kantoor maar evengoed in cafés, kapsalons, hotels … kortom, daar waar extra oplaadenergie nodig is.

De optimale 3-in-1-oplossing

Deze variant heeft een contactdoos met twee USB aansluitingen (type Aen type C). Als er meerdere verbruikers zijn aangesloten wordt de laadstroom van 3 Ampère (15 Watt) gelijkmatig verdeeld met 1,5 Ampère per poort.

Met jung Quick chargeDeze variant heeft een enkele USB A of een enkele USB C aansluiting voorzien van JUNG Quick Charge. USB A ken je al, USB C is de nieuwe industriestandaard USB-aansluiting voor laptops, monitoren, smartphones en meer. Deze variant is ideaal voor het snel laden van een smartphone of tablet. Zo wordt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten opgeladen.


De JUNG contactdozen metUSB-aansluiting ondersteunen de volgende standaarden:

Strak uiterlijk & makkelijk te installeren

De afdekking is verkrijgbaar in AS 500 en de A- en LS range en komt niet buiten het afdekraam uit. Daardoor heeft de contactdoos met USB een eenduidig uiterlijk met een vlak design. Door de inbouwdiepte is het noodzakelijk om een inbouwdoos van minimaal 50 mm te gebruiken.

Dit artikel is meer dan 1 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page