top of page
  • tim9043

JUNG Smart Control 7” – Slimme visualisatie

JUNG heeft een nieuwe oplossing gelanceerd voor de bediening van alle functionaliteit in de woning, zoals verlichting, jaloezieën, klimaat, beveiliging en audiosturing. De Smart Control 7” werkt met behulp van Apps en maakt bediening en visualisatie net zo eenvoudig voor de gebruiker als het bedienen van een smartphone.

Smart Control 7”

Op de Smart Control 7” worden de Apps geïnstalleerd van de eNet installatie (radiografische afstandbediening), de KNX installatie en de installatie voor deurcommunicatie (met de Siedle Gateway). De bediening kan zowel apart gebeuren als parallel op één apparaat. De Smart Controls zijn ook verkrijgbaar in 10, 15 en 19”, zodat u de keuze hebt uit een scherm van 178 mm, 256 mm, 396 of 470 mm.

jung knx installeren

JUNG Launcher

Met de JUNG Launcher software worden alle op de Smart Control geïnstalleerde Apps overzichtelijk weergegeven. Dit hoeven niet alleen maar JUNG Apps te zijn, zoals eNet of KNX, maar kunnen ook andere Android Apps zijn, zoals bijvoorbeeld de Sonos App, de Spotify App, de Philps Hue App of een weer App. Door het open karakter van het systeem kan de Smart Control altijd uitgebreid worden met meer Apps.

De JUNG Facility Pilot Server (voor de KNX installatie in utiliteit of particuliere panden met individuele aanpassingen) en de Smart Visu Server (voor de gemiddelde KNX installatie in woning of appartement) geven de gebruiker eenduidige bedienwijzen en een overzichtelijke visualisatie. Met de Smart Visu Server visualisatie kan de gebruiker ook zelf, via het menu “Smart Visu Home”, zijn eigen instellingen en eigen acties aanmaken. We kunnen hierbij denken aan tijdgestuurde schakelingen voor de tuinverlichting, als-dan functies voor inbraaksituaties of statusmeldingen.

Het JUNG systeem voor radiografische afstandbediening JUNG eNet, kan op twee verschillende manieren worden gepresenteerd op de JUNG Launcher. Of via de eNet Server of bij installaties zonder eNet Server kan de visualisatie plaatsvinden door de koppeling aan de eNet IP Gateway en de bijbehorende App. De logische opbouw, gebaseerd op kamers, functies en favorieten garandeert een duidelijk overzicht en intuïtieve bediening bij alle wijzen van visualisatie.

Door het systeem van JUNG Deurcommunicatie met de Siedle Systeemtechniek via de Siedle Gateway te linken aan dit systeem, wordt het Smart Control scherm een groot formaat video binnenstation in bijvoorbeeld keuken of woonkamer.

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

8 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page