top of page
  • tim9043

In Hasselt plaatsten we een wandmeubel van Spectral. Alle technieken zijn nu weggestopt in dit prach

wandmeubel tv

wandmeubel tv

Wandmeubel

Deze klant heeft zijn woonkamer dankzij Ideedesign te Hasselt helemaal op punt laten stellen, de nodige meubels zijn vervangen en daar hoorde uiteraard ook een nieuw wandmeubel bij. Dit Spectral Cocoon tv meubel bestaat uit twee units. De linkerunit bevat de luidsprekers met ingebouwde versterker en zit esthetisch verstopt achter het zwarte doek. De rechterkant bevat glazen leggers waar de klant zijn muziek cd’s kan bewaren. Aan de linkerkant (achter het doek dus) zit een Telenet decoder, een Apple TV en een Bluray speler verstopt. Dankzij het Spectral BRA systeem (wat een volwaardige surround systeem is) klink het geluid van deze Samsung flatscreen helemaal terug fantastisch. We moeten toegeven dat de Samsung flatscreen toestellen zijn maar qua klankkleur en klankdiepte is er ruimte voor verbetering. Uiteraard is dit ook normaal, de kleine compacte schermen bevatten jammer genoeg geen diepte meer om een degelijke klankkast te herbergen. Daar zorgt dan het Spectral muziek systeem voor.

Alle technieken onzichtbaar?

Alles wordt uiteraard ook geconfigureerd op één afstandsbediening. Deze Spectral Multi Touch afstandsbediening zorgt er dan voor dat je met een minimum aan inspanningen je al je apparatuur kan bedienen. Het Apple TV toestel in de kast zorgt dan op zijn beurt ervoor dat je al je digitale muziek op de televisie kan afspelen. Zo synchroniseer je vlekkeloos je complete iTunes bibliotheek op je flatscreen. Crystal Blue Persuasion streamen vanop Spotify naar je televisie en dan naar het surround systeem van Spectral? Geen probleem – wij zorgen voor de aansluitingen – en u zorgt voor je favoriete muziek.

De kennis krijgt u er gratis bij.

Met dit type installatie hoort natuurlijk ook een correcte uitleg, hier nemen wij rustig de tijd voor en wij komen vrijblijvend op een later tijdstip (zelf ’s avonds -of in het weekend!) terug om de nodige extra vragen te beantwoorden. Immers, deze klant heeft zijn nieuwe systeem kunnen uittesten en er duiken altijd wat specifieke vragen op na oplevering van het project. Zeg nu zelf, is dit geen prachtig wandmeubel ? Oh ja, ik heb al reeds verteld dat wij ook “Officiele Spectral Installatie Partner” zijn. Spectral vertrouwt ons al de technieken toe om hun meubels volledig tot hun recht doen laten te komen. Bent u zelf een meubelwinkel? Aarzel dan niet om onze freelance diensten te ontdekken!

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page