top of page
  • tim9043

In dit kantoren gebouw creëerden we een extra kantoor met bijhorende netwerk bekabeling en draadloze

Deze diashow vereist JavaScript.

bekabelen kantoorgebouw

Via de firma HelpME zijn we in contact gekomen met een bedrijf gelegen te Nederland. Dit bedrijf zocht een uitbreiding van het bestaande netwerk (kantoor bekabeling dus) omdat ze op een tweede verdiep een kantoor gingen bij creëren. Wij hebben de nodige netwerk bekabeling voorzien tot in deze ruimte én er voor gezorgd dat al deze kabels getest en werden gecontroleerd met onze test apparatuur. Wij hebben de bestaande netwerk bekabeling uitgebreid in dit kantoor. Hiervoor moesten we diverse netwerk switchen bijplaatsen.

kantoor bekabeling

Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat er zonder problemen verder gewerkt kon worden in de onderliggende kantoor ruimtes zodanig dat een continuïteit in hun eigen workflow kon gegarandeerd worden. Wij hebben gebruik gemaakt van de beste netwerk apparatuur om een vlekkeloos bedrijfsnetwerk op te zetten.

cloud computing

De firma HelpME voorziet ook dit bedrijf van een volledig Cloud oplossing. Dankzij Cloud is het mogelijk al je data (dus ook je desktops) te beheren vanop afstand. Zo wordt het mogelijk bijvoorbeeld je favoriete word documenten op te vragen als je op locatie met je klanten bent. Cloud zorgt er eveneens voor dat al je data beveiligd opgeslagen worden op diverse locaties.

eigen kantoor

Heeft u zelf hulp nodig bij de uitbreiding van de netwerkbekabeling in uw eigen kmo (of kantoren complex?). Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw bestaand (of nieuw) kantoor gebouw helemaal up to date brengen. Misschien heeft u een wir-war van kabels die rondslingeren op je bureau’s – laat ons dat oplossen. Onze diverse referenties liegen er niet om, we zijn de beste -en meest betaalbare in ons vak. Vergeet ook niet te denken aan een multiroom muziek systeem voor je kantoor. Je personeel gaat er van houden, nu kunnen ze ieder op een eenvoudige wijze hun eigen muziek bron kiezen. Dat is toch gans 2014 – motiverend – en waarschijnlijk uniek in je eigen sector.

kernwoorden : luidsprekers, tv aansluiten, draadloos netwerk, signaal verbeteren, telenet decoder verplaatsen, control4 op hue aansluiten, philips hue, belkin wemo, belgacom en telenet, decoder verplaatsen, digitale tv, overal draadloos signaal

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page