top of page
  • tim9043

In Beringen installeerden we een surround systeem in dit tv meubel van Spectral, onze favoriete meub

Deze diashow vereist JavaScript.

tv meubel

Wederom dankzij onze fantastische meubel partner Spectral kwamen wij in contact met deze klant in Beringen. Deze klant was opzoek naar een strak tv meubel waar in alle techniek kunnen weggewerkt worden zonder de functionaliteit van al deze moderne apparaten te verliezen. Eveneens was de klant niet tevreden van het geluid bij zijn pas aangekochte televisie toestel van bij de lokale Vandenborre. Hierop volgend installeerden wij, de specialisten, een soundbar van Spectral (het model BRA-1) zodanig dat het geluid van de televisie terug fenomenaal klinkt. In de kast monteerden wij ook een infrarood link systeem. Zo’n infrarood link systeem zorgt ervoor dat je al je apparaten ook kan bedienen in gesloten omgeving. In dit geval het tv meubel dus.

geluid verbeteren tv

Zoals je ziet in de sokkel onderaan het meubel zitten de luidsprekers weggewerkt, hierdoor heb je een ruimtevullend geluid zonder dat je grote luidsprekers moet voorzien in deze ruimte. In het meubel installeerden wij op vraag van deze klant een videorecorder, dvd speler, Playstation, Nintendo Wii en de vertrouwde Telenet decoder. Ook zorgden wij ervoor dat alle kabels netjes weggewerkt zijn in de bijhorende kabelgoot. Deze kabelgoot is volledig van aluminium afgewerkt en zorgt voor een “kabelloos” interieur.

Uiteraard willen wij ook zoveel mogelijk techniek in onze woning die ons het leven betaalbaar en gemakkelijk maakt. Hier is Spectral de uitgelezen partner voor. Spectral leverde hier een multifunctioneel media meubel met mogelijkheden tot docking. Zo kan je de iPhone inklikken aan de zijkant van het meubel en onmiddelijk je favoriete muziek afspelen in het ingebouwd muziek systeem.

kabelgootjes

Het zit hem ook in de details met dit type meubel. Alle nodige functies zijn aanwezig draaibaar tv beugel, herstelbare voetjes voor de kast op alle mogelijke ondergronden gelijk te krijgen een vernuftig kabel management systeem verstopt achter de glazen bovenplaten en voor iedereen in elke kleur te krijgen. Zo kan je kiezen uit meer dan 2000 glaskleuren om de afwerking van je meubel exact te matchen met je omgeving. Kijk vast en zeker op de Spectral website voor meer informatie over deze meubels of contacteer ons en wij begeleiden met de keuze van je meubel.

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page