top of page

ElectroStyling voorbeeld van innovatieve retailconcepten volgens McKinsey

Retailpoort-rapport 2016 aangeboden aan MP Mark Rutte

Ede, 7 november 2016 – ElectroStyling, het smart interieuradviesbureau van Nederland, wordt in het Retailpoort-rapport ‘Rewriting Retail’ genoemd als voorbeeld van innovatieve retailconcepten. Adviesbureau McKinsey & Company stelde in opdracht van Detailhandel Nederland een rapport op, waarin de consultants een overzicht geven van de stand van zaken in de retailsector in Nederland en een analyse van de toekomst van retail in Nederland. ElectroStyling wordt in het rapport genoemd als voorbeeld van concepten waarin een producten- en dienstenaanbod succesvol wordt gecombineerd. McKinsey geeft aan dat de sector in hoog tempo moet vernieuwen met het oog op snel veranderende marktomstandigheden. Het rapport werd aangeboden aan minister-president Rutte tijdens de Retailpoort-conferentie in het Kyocera Stadion (Den Haag).

smart villa electrostyling

Rudirick de Jong, oprichter van ElectroStyling, zegt hierover: “We zijn trots dat McKinsey onderkent dat, in een sector die in hoog tempo moet veranderen, ElectroStyling een aanpak heeft die zowel consumenten helpt, als de elektronicaretail in Nederland een vernieuwende component geeft. Ons netwerk van ElectroStylisten groeit. Zij helpen niet alleen Nederland smarter te maken, maar breiden ook het dienstenaanbod van onze aangesloten partners uit.”

Over ElectroStyling ElectroStyling is het smart interieuradviesbureau van Nederland. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Rudirick de Jong, met als doel om Smart Living voor iedereen toegankelijk te maken. De ElectroStylisten zijn elektronica-experts met een sterk oog voor stijl, interieur en leefcomfort. Ze brengen de wensen en eisen rond smart living in kaart en geven advies over de mogelijkheden. Zo vormen ze smart oplossingen tot een smart huis en maken daarmee smart living bereikbaar.

Het complete opleidingscursusprogramma voor de ElectroStylisten is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstellingen en wordt ondersteund door brancheorganisatie UNETO-VNI en OFED, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel. De gecertificeerde en opgeleide stylisten zijn ieder in hun eigen regio in Nederland werkzaam. Voor meer informatie: www.electrostyling.nl

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page