top of page
  • tim9043

Een LED lamp met geïntegreerde bluetooth luidspreker.

Mipow is een fabrikant die gekend staat vanwege zijn mobiele accessoires, zo maken ze bluetooth headsets, veel te coole bluetooth retro speakers en zoveel meer leuks. Nu hebben ze toch weer een leuke must have gemaakt. Deze LED lamp met klassieke E27 fitting heeft een ingebouwde bluetooth draadloze luidspreker.


Deze Playbulb zorgt ervoor dat elk iOS en Android apparaat met bluetooth kan verbinden met deze draadloze lamp / speaker (hoe noem ik het nu best – lamp bluetooth luidspreker ?). Via deze manier creëer je je, op eenvoudige wijze draadloze multiroom audio –en verlichting toepassingen.

Dankzij gebruik te maken van deze bluetooth technologie (deze verbruikt amper iets) kan je de speaker in bedienen vanop een tiental meter afstand. De Playbulb is dan ook volledig vanop afstand te bedienen. Vier standen zijn mogelijk in de software : “Energy Save, wat ervoor zorgt dat de lamp na enige tijd uitschakelt zonder zijn settings te verliezen.” – “Night, hier gaat de lamp dan geleidelijk aan dimmen en het geluid laten uitfaden” – “Sleep, hier gaat de lamp eveneens dimmen en het geluid compleet laten uitgaan” – “Wake Up (mijn favoriet) gaat geleidelijk aan en zet de audio altijd een tikje harder”. De toepassingen van deze multiroom bluetooth led lamp zijn eigenlijk eindeloos. Denk alvast aan appartementen, studentenhuizen en slaapkamers. Deze bluetooth led lamp is verkrijgbaar in een witte of grijze afwerking (voor de gril rond de luidspreker) en is compatibele met de meeste fittings. Standaard zit hij zoals verteld in een E27 fitting, maar door gebruik te maken van hulpstukjes (omvormers) kan je hem quasi in elke mogelijke draai fitting krijgen. Kostprijs zit ongeveer rond de 60 Engelse pond.

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page