top of page
  • tim9043

DoorBird en PEAKnx gaan je voordeur slimmer maken

De bedrijven Bird Home Automation, bekend van de slimme intercom DoorBird, en PEAKnx, bekend van de KNX-touchpanelen, hebben een samenwerking aangekondigd. Hiermee worden de slimme intercoms van DoorBird geïntegeerd in het PEAKnx-systeem, waarmee gebruikers meer flexibiliteit krijgen voor het slimme huis.

DoorBird is volgens Bird Home Automation meer dan een intercomsysteem. Het combineert een standaard video-intercom met smarthome, doordat je ook via je smartphone kunt antwoorden. Via de app zie je wie er voor de voordeur staat en kun je met je bezoekers praten. Ook kun je de deur openen vanaf je smartphone. Zelfs als je niet thuis bent. Staat er een pakketbezorger voor de deur? Je kunt snel even de deur opendoen om de bezorger het pakketje binnen te laten neerzetten.

PEAKnx maakt bedieningspanelen voor KNX PEAKnx maakt touchpanelen voor KNX. Dit is de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Wil je dus meer dan alleen slimme verlichting, een slimme thermostaat of slimme schakelaars, maar wil je echt een compleet slim gebouw met automatiseringsoplossingen, dan zit je met deze open standaard meestal wel goed. Wereldwijd zijn er meer dan 370 fabrikanten die deze standaard ondersteunen. PEAKnx maakt bedieningspanelen met een touchscreen waarmee je de slimme woning of het slimme gebouw kunt aansturen.

DoorBird kan worden geïntegreerd in YOUVI, de visualisatie-software van de PEAKnx-panelen, waarmee gebruikers nog meer flexibiliteit over de voordeur krijgen.

origineel artikel : https://www.smarthomemagazine.nl/2019/03/doorbird-en-peaknx-gaan-je-voordeur-slimmer-maken/

Dit artikel is meer dan 2 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page