top of page
  • tim9043

Deze klant te Oostmalle heeft een thuisbioscoop dankzij Smart Living, Bang & Olufsen, Bowers &#

Deze diashow vereist JavaScript.

thuisbioscoop

Wie droomt er niet van een eigen thuisbioscoop in een aparte tv hoek in je woning. Deze klant in Oostmalle contacteerde ons met verschillende vragen en wij hebben al deze vragen mooi kunnen beantwoorden en oplossen. Wij zorgden ervoor dat deze klant een handig werkend multiroom muziek systeem combineerde met zijn eigen bioscoop heeft zijn woning te Oostmalle. Wij zorgden er eveneens ook voor dat hij opnieuw kon genieten van de vele films die hij nog wou kijken in zijn eigen prive bioscoop.

We kozen in deze thuis bioscoop voor de kleine compacte maar oh zo krachtige Bowers & Wilkins M1 luidsprekers. Deze combineerden we met een Bowers & Wilkins actieve subwoofer. De lage tonen komen dus vanaf nu perfect door met elke greep en grom die Godzilla doet. Toch wel de kaskraker op het moment van dit schrijven. We gebruikten een NAD versterker die perfect gematcht is, met de voorziene luidsprekers en als beeldbron (de klassieke dvd speler dus) gebruikten we een bluray speler.

universele afstandsbediening

De Samsung afstandsbediening van dit flatscreen configureerden we dat je al je apparaten ook kunt bedienen met één afstandsbediening, OOK, als de kast gesloten is. Zo zorgen wij er uiteraard voor dat alle audio-video technieken correct geïnstalleerd worden en nog perfect kunnen bediend worden. Dit kan mede door het ingebouwde infrarood systeem in de Samsung flatscreen OF dankzij een apart aan te kopen infrarood oogje dat we op de juiste manier installeren. Waarom op de juiste manier? Omdat de foute manier fout is .

multiroom muziek

Door de gehele woning is het ook mogelijk muziek te luisteren vanop de geïnstalleerde netwerk harde schijf of vanop de vele streaming diensten die het internet tegenwoordig rijk is. Zo kan mevrouw naar haar favoriete muziek cd’s luisteren in de keuken, iemand anders naar Spotify op de Bose luidsprekers (in de zitruimte) luisteren en meneer kan vlekkeloos zijn nieuwste film bekijken in zijn thuisbioscoop een verdiep hoger. Het nieuws beluisteren in alle ruimtes? Wel dat kan ook! Je kan in deze opstelling ook het geluid van je digibox doorsturen naar een andere ruimte. Zo hoef je niets te missen van het voetbal of van je nieuwslezer. Toch wel een installatie waar we trots op zijn.

bang & olufsen

Op vraag van de klant her-installeerden wij ook zijn Bang & Olufsen Beogram platenspeler op een surround versterker. Dankzij gebruik te maken van de jarenlange kennis die wij hebben over Bang & Olufsen konden wij in-no-time de Beogram 1200 (een stuk dat nog van de klant zijn vader was!) aansluiten op de versterker. Hifi meets surround. Omdat het kan.

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page