top of page
  • tim9043

De ultieme 4K HDR thuisbioscoop: Sony’s nieuwe Blu-ray Player en AV Receiver

UBP-X700 Blu-ray player en STR-DH790 receiver als perfecte basis voor 4K HDR entertainment in de woonkamer

  1. Nieuwe UBP-X700 Blu-ray Player biedt een uitstekende weergave van 4K HDR

  2. STR-DH790 7.2-kanaal 4K HDR AV Receiver voor een kamervullend geluid met Dolby Atmos en DTS:X

  3. Ondersteuning van HDR10 en Dolby Vision

Met deze hoogwaardige 4K HDR-set van Sony creëren liefhebbers van films, muziek, games en andere vormen van entertainment – de ultieme opstelling in de woonkamer. De UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray Player biedt een breder kleurengamma, meer contrast en helderheid dan standaard Blu-ray-spelers. Dit resulteert in een levensecht beeld en hoogwaardige weergave van details.

Aanvullend introduceert Sony de STR-DH790 AV Receiver. Dit model biedt een 7.2-audiokanalen configuratie met Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning voor een hoogwaardig bioscoopgeluid. Deze nieuwe aanwinst complementeert de geroemde STR-DN1080 Dolby Atmos receiver die Sony vorig jaar op de markt bracht.

Supercombo

De compacte UBP-X700 ondersteunt HDR10 en Dolby Vision voor een uitstekende weergave van details, kleuren en een optimale helderheid. De combinatie van deze Blu-ray speler en STR-DH790 tilt de geluids- en beeldkwaliteit naar een zeer hoog niveau. De AV-receiver van Sony ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X waardoor de ruimte rondom gevuld wordt met geluid. Zowel vanaf de voorzijde als via de plafonds. Het publiek waant zich middenin de filmset dankzij Dolby Atmos. Speciale effecten zoals bliksem, sirenes of scheurende auto’s worden levensecht weergegeven.

Ruim aanbod entertainment

De UBP-X700 is uitgerust met Wi-Fi en biedt toegang tot een wereld aan 4K-streamingdiensten. Er is volop keuze aan content van onder meer Netflix, Prime Video en YouTube. Deze Blu-ray Player ondersteunt daarnaast diverse video- en muziekformaten, zoals MP4, DSD en FLAC.

Compacte behuizing en eenvoudige installatie

De UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray Player en STR-DH790 AV Receiver hebben allebei een slanke, compacte behuizing die perfect bij ieder interieur past.

De STR-DH790 is in een handomdraai geïnstalleerd dankzij het geautomatiseerde Advanced D.C.A.C (Digital Cinema Auto Calibration) installatiesysteem. Via een microfoon test het Advanced D.C.A.C systeem een reeks tonen om de juiste speakerinstellingen te bepalen. Hiermee wordt automatisch de locatie van de luidsprekers en afgesteld op de akoestische eigenschappen van de kamer.

De UBP-X700 is beschikbaar in de Benelux vanaf januari 2018 voor € 270

De STR-DH790 is beschikbaar in de Benelux vanaf mei 2018 voor € 450

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net

Dit artikel is meer dan 4 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page