top of page
  • tim9043

Control4 verlichting aansturing gecombineerd met een home cinema te Lanaken én aanstuurbaar vanop de


Lanaken Control4 met verlichting en home cinema


Deze woning te Lanaken is voorzien van een Control4 domotica systeem. De woning is een geruime tijd geleden verbouwd geweest en het was meer dan opportuun om toen een Control4 domotica systeem te integreren in de vernieuwde ruimtes. Zo wordt de verlichting op een eenvoudige manier draadloos aangestuurd en kan er vanop de smartphone of tablet een sfeer gekozen worden. Eveneens kan de Harman Kardon versterker (dat is de surround versterker die in de woonkamer is geïnstalleerd) bediend worden met de Harman Kardon dvd speler. Deze twee apparaten vormen samen met de JBL luidsprekers een mooie surround installatie in deze ruimte

een universele afstandsbediening

Omdat het Control4 systeem helemaal geïntegreerd wordt in de audio video bediening wordt het mogelijk al de randapparatuur die op het televisie toestel is aangesloten ook te bedienen. Zo kan de klant vlekkeloos zijn Telenet decoder bedienen die verdekt staat op gesteld in het witte audio video meubel onder de televisie. Tegen de valse wand is het televisie toestel opgehangen zodanig dat alle kabels weggewerkt kunnen worden. Zo voorkomen we dat er een wir-war van kabels rond het televisie toestel hangt.

digitale media

Het Control4 systeem heeft eveneens een media speler ingebouwd waardoor het mogelijk wordt al je digitale muziek (van bijvoorbeeld iTunes) te streamen naar de bestaande Harman-Kardon versterker. Zo heeft het Control4 eco systeem dus ook een digitale speler ingebouwd. Deze ondersteund diverse formaten zoals, mp3, flac en wav. Je zou ook nog een mediaspeler kunnen toevoegen om al je digitale filmen vanop een gemeenschappelijke harde schijf te kunnen weer geven op het televisie toestel.

onderhoud

Een jaarlijkse check-up van het Control4 systeem is aan te raden, zo zorgen wij er steeds voor dat je systeem steeds up to date blijft en alle nodige software updates ontvangt. Eveneens bekijken wij alle systeem logs en kunnen wij functie toetsen wijzigen die bijvoorbeeld een andere lichtbron moeten bedienen.

 

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Komentar


bottom of page