top of page
  • tim9043

Axis M2014-E compacte HD netwerkcamera


Axis M2014-E compacte HD netwerkcamera

De Axis M2014-E is een netwerkcamera ter grootte van een lipstick. De functionele en compacte vorm van de camera maakt hem geschikt voor flexibele installaties in winkels, boetieks, hotels of kleine kantoren die gebruiksvriendelijke en future-proof videobewakingsoplossingen nodig hebben.

De Axis M2014-E biedt HDTV 720p beeldkwaliteit bij full frame rate. De camera levert meerdere, individueel configureerbare video streams in H.264 compressie en optimaliseert daarbij de bandbreedte en opslagruimte zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. Motion JPEG wordt ook ondersteund voor flexibiliteit.

Met zijn ingebouwde geheugenkaartslot voor edge opslag en ondersteuning voor Axis Camera Companion, biedt deze camera een handige, kleine videomanagementoplossing.

Kenmerken van de Axis M2014-E

• De Axis M2014-E ondersteunt video motion-detectie, heeft een sabotage alarm en is voorzien van een I / O-poort voor het aansluiten van apparaten, zoals sensoren en een externe relais om alarmen of toegangscontrole te activeren.

• De camera-unit is IP66-rated en garandeert bescherming tegen stof en zware regenval.

• De camera biedt eenvoudige installatiefuncties, voor zowel Power over Ethernet als via een gewone voeding. • De camera ondersteunt het Corridor Format van Axis, waardoor hij een verticaal gezichtsveld kan leveren.

De Axis M2014-E wordt ondersteund door de meeste video management software via het Axis Application Development Partner programma en de Axis Camera Station. De camera bevat ondersteuning voor Hosted Video en ONVIF voor eenvoudige camera systeemintegratie.


Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

4 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page