top of page

DOMOTICA

Ontdek de eenvoud van Smart Living Domotica

SingleAppHome_1440x750-min.jpg

Eén app voor je woning

Onze jarenlange expertise zorgt ervoor dat jij makkelijk je verlichting, klimaat, entertainment en beveiling in één intuitieve app kan bedienen. Vraag een demo aan huis.

applicatie
Designed_1440x750_0.png

Zorgeloos wonen

We zijn er van overtuigd dat onze domotica oplossing dé oplossing is om zorgenvrij te leven. Geen nodeloze handelingen of toepassingen.

zorgeloos wonen
SetTheMood_1440x750.png

Makkelijk sfeer zetten

Met één druk op de knop zet je de juiste sfeer in de gehele woning. Muziek, verlichting en temperatuur onmiddellijk op de juiste instelling. Heerlijk na een dag werken.

sfeer zetten
LG_Feature_DudeWithWatchApp_0.jpg

Je woning is altijd dichtbij

Waar je ook ter wereld bent, via de makkelijke applicatie weet je zo of alles in orde is thuis. Indien niet dan krijg je onmiddellijk een notificatie op het device naar keuze.

altijdichtbij
MakeEveryoneComfortable_1440x750-min_1.jpg

Maak het iedereen eenvoudig

Maak persoonlijke profielen voor vrienden, babysitters of de poetsvrouw. Jij bepaalt wie toegang tot jouw woning krijgt.

eenvoudig bedienen
DirectYourHome-Desktop-02.jpg

Eén afstandsbediening

Met onze makkelijke afstandsbediening vervang jij al de verschillende afstandsbedieningen die op je salontafel liggen. Je gehele woning, je digitale muziek collectie en televisie met de druk op één knop. Makkelijk.

eenvoudig bedienen
CreateYourSavantHome_1440x750-min.jpg

ERVAREN EN BEWEZEN

Wij bouwen elk domotica systeem op een combinatie van KNX en Savant domotica. Deze twee technologieën zijn al meer dan 30 jaar op de markt en zijn wereld gerenommeerd vanwege hun betaalbare prijs, uitbreidbaarheid en stabiliteit

ervaren bewezen
Wil jij ook zorgeloze domotica in je woning?
contacteer ons
bottom of page